XYZprinting Da Vinci Junior
XYZprinting Da Vinci Junior
XYZprinting Da Vinci Junior
XYZprinting Da Vinci Junior
€395,00
Aantal:
+-
Koop nu
iDEAL   PayPal   MasterCard   Visa   American Express   Giropay   Maestro   Bancontact / Mister Cash   SOFORT Banking   Pin


  Gratis advies van 3D printer experts
  Gratis verzending boven de 50 euro
  Grote voorraad & snelle levering

  Bekijk hier onze lease mogelijkheden
  Bekijk hier onze service contracten  

XYZprinting Da Vinci Junior


Wilt u de wereld van 3D printen verkennen? Dan is de Da Vinci Junior wellicht een goede keuze.
Een betrouwbaar apparaat, Perfect voor de startende consument.
Tot 100 micron nauwkeurig! (0,1 mm laagdikte) en met gebruiksvriendelijke slicer software.

gratis verzending vanaf €50,-
Delen

Informatie

Om 3d printen echt voor iedereen toegankelijk te maken is er nu de Da Vinci Junior. Aangekondigd tijdens de CES begin 2015 en nu verkrijgbaar in Nederland. Na de succesvolle Da Vinci 1.0 en 2.0 levert XYZprinting met deze nieuwe 3d printer een veilig, gebruiksvriendelijk en compact apparaat waar werkelijk iedereen mee overweg kan. Daarnaast is de Da Vinci Junior de goedkoopste geassembleerde 3d printer verkrijgbaar.


Ook voor gebruik met kinderen

De Da Vinci Junior is een zeer veilig apparaat. XYZprinting heeft ervoor gekozen bij deze printer geen gebruik te maken van een verwarmd bouwoppervlak, waardoor het alleen mogelijk is met PLA te printen, maar waardoor het printen met dit apparaat een stuk veiliger is met name bij het gebruik met kinderen. Daarnaast is de printer met de deur volledig af te sluiten. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat deze printer enkel voor kinderen is, ook volwassenen kunnen de meest geweldige creaties maken met dit apparaat.


Innovatief en milieubewust

Waar de Da Vinci 1.0 en 2.0 nog vrij logge apparaten waren is de Da Vinci Junior een stuk compacter. Met een bouwoppervlak van 15x15x15cm kun je er redelijke objecten mee uitprinten voor zo'n klein apparaat.

Om met de Da Vinci Junior te kunnen printen kun je een model op de computer slicen met de XYZware software. Vervolgens kun je model op een SD kaartje zetten en deze in de printer steken, zodat de printer niet verbonden hoeft de zijn met de computer.

Daarnaast is het nu mogelijk om modellen op te halen uit de nieuwe "Cloud Database" van XYZprinting. Je kunt hier ook zelf je nieuwste modellen uploaden.

Zoals gezegd kan deze 3d printer printen met het biologisch afbreekbare PLA filament. OM helemaal milieubewust te zijn gebruikt de Da Vinci Junior slechts 75W stroom. Dit komt mede omdat er geen verwarmd bouwoppervlak in de printer zit wat erg veel stroom kost.

 

Zeer betaalbaar

Zoek je een instapmodel om kennis te maken met 3d printing of wil je iets doen met 3d printing in combinatie met kinderen dan is de Da Vinci Junior een zeer geschikte keuze. Het is een zeer innovatief apparaat en veruit de goedkoopste geassembleerde 3d printer verkrijgbaar. 


Installatie en eerste 3D Print:
Voor wie is de Da Vinci Junior geschikt:


De Da Vinci Junior is uitermate geschikt voor beginnende enthousiastelingen, consumenten en hobbyisten. Ook is de printer zeer geschikt voor scholen en basisscholen.

We raden dit model af voor bedrijven met als reden de iets wat hogere kosten van het filament bij veel gebruik, de afwezigheid van een heated bed en de maximale bouwhoogte van 15 cm.Heb je vragen over deze printer? 


Neem dan gerust contact met ons op via 074 700 2101, we helpen je graag verder. 

Wij leveren volledige garantie en support

 

Specificaties

Technologie:Fused Filament Fabrication (FFF)
Extruder:Single Extruder
Resolutie:100 tot 400 micron
Printsnelheid:-
Temperatuurbereik nozzle:
Filament:XYZprinting PLA for Jr.
Filament diameter:1.75mm
Bouwoppervlak:150 x 150 x 150mm
Verwarm bed:Nee
Connectiviteit:USB 2.0 & SD kaart
Software:XYZware
Ondersteund OS:Windows, Mac OS
Garantie:1 Jaar

Actie bundels

Junior starterspack
Junior Starterspack + 2de rol filament

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs