Ultimaker 2+ Extended
Ultimaker 2+ Extended
Ultimaker 2+ Extended
€3.018,95
Aantal:
+-
Koop nu
iDEAL   PayPal   MasterCard   Visa   American Express   Giropay   Maestro   Bancontact / Mister Cash   SOFORT Banking   Pin


  Gratis advies van 3D printer experts
  Gratis verzending boven de 50 euro
  Grote voorraad & snelle levering

  Bekijk hier onze lease mogelijkheden
  Bekijk hier onze service contracten  

Ultimaker 2+ Extended


De snelste, stilste, een meest gebruiksvriendelijke 3d printer verkrijgbaar. De Ultimaker 2+ Extended heeft een nog groter bouwoppervlak en kan tot 20 micron nauwkeurig 3d printen.

gratis verzending vanaf €50,-
Delen

Informatie

Van alle 3D fabrikanten die gespecialiseerd zijn in home professional 3D printers (geschikt voor zakelijk gebruik en particulier gebruik) is Ultimaker wel de bekendste.
De printers van dit Nederlandse bedrijf staat niet alleen bekend om hun geweldige bouwkwaliteit maar ook om hun duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en een modern design.

Waar Ultimaker met hun Ultimaker original de markt al compleet domineerde, doen ze er nu nog een schepje bovenop met de Ultimaker 2.
De Ultimaker 2 is een 3D printer met stijl en finesse en zo gauw je eenmaal bekend bent met het merk wil je niet meer anders.

In tegenstelling tot de meeste fabrikanten heeft Ultimaker slechts enkele verschillende printers en brengen ze bijna nooit nieuwe modellen uit.
Hoewel dit in de eerste instantie misschien vreemd lijkt in een markt die enorm in de lift zit, is dit zeker geen onverstandige keuze want kwaliteit en duurzaamheid van hun 3D printers blijft hierdoor namelijk gewaarborgd, iets dat klanten hun in dank afnemen.

Bouwoppervlak

Ondanks dat de Ultimaker 2 Extended+ met zijn formaat van 35,7 x 34,2 x 48,8 centimeter geen bijster grote printer is, is het bouwoppervlak bijzonder ruim.
De printer kan prints maken van maar liefst 22,3 x 22,3 x 30,5 centimeter en dit geeft een breed scala aan printmogelijkheden.
Voor de meeste gebruikers zullen deze formaten dan ook zeker volstaan.

Accuraat

De Ultimaker 2 Extended+ print zeer accuraat met een resolutie tot wel 20 micron (0,02 millimeter) en gaat hiermee veel concurrenten voorbij gezien veel 3D printers stoppen bij zo’n 50 micron.

Filamenten

De Ultimaker 2 Extended+ heeft een verwarmde bouwplaat en kan hierdoor overweg met de meeste filamenten zoals PLA, ABS, PET maar ook met meer exotische filamenten als Nylon en bijvoorbeeld Ninja Flex. (flexibel materiaal waarmee bijvoorbeeld flexibele telefoonhoesjes kunnen worden geprint.)

Software

Bij aankoop van de Ultimaker 2 Extended+ wordt Cura gratis meegeleverd.
Cura is Ultimaker’s eigen software die het bedrijf open source heeft uitgebracht.
Cura is een van de betere softwares van dit moment en is bijzonder gebruiksvriendelijk.
De software is te gebruiken op Windows, Linux en Mac.
Het uploaden van prints vanaf de computer naar de printer gaat via SD card, dit is overigens ook de meest veilige methode want onderbrekingen tijdens het printen kunnen hiermee niet voorkomen.

Geluid

De Ultimaker 2 Extended+ is een printer die te bestempelen is als geruisloos en is zo stil dat enkel de koelventilator op de extruder (printkop) het enige is dat je echt kunt horen.
De printer is hierdoor prima te gebruiken in de meeste ruimtes, zelfs binnenhuis in de woonkamer of keuken.

Overige informatie

We kunnen met zekerheid zeggen dat de Ultimaker 2 Extended+ een van de beste en meest betrouwbare 3D printers is van dit moment.
Installatie is plug and play (automatisch) en de printer is bijzonder duurzaam en gebruiksvriendelijk, zo gebruiksvriendelijk dat niet alleen particulieren en bedrijven vaak voor de Ultimaker kiezen, zelfs basisscholen kunnen ermee overweg.

Voor wie is deze printer geschikt:

Normaal gesproken geven wij een gerichte doelgroep die het meeste baat heeft bij de desbetreffende printer, iets dat onmogelijk blijkt bij de Ultimaker 2.
De Ultimaker 2 is dankzij zijn enorme scala aan mogelijkheden, ruime bouwoppervlak en hoge gebruiksvriendelijkheid een printer die niet in een vakje te plaatsen is.
De printer is geschikt voor zowel bedrijven, particulieren, instellingen als scholen.
Let echter wel op met jonge kinderen gezien de extruders (printkoppen) erg warm worden.

Waarom zou je de Ultimaker 2 Extended+ kopen bij 3D Ninja:

Ultimaker verplicht haar resellers vaste prijzen te hanteren, consumenten betalen hierdoor dezelfde prijs in iedere webshop en winkel.
Als consument zijnde maakt dit een aankoop makkelijker want hierdoor worden zaken als garantie, levering en klantenservice belangrijker.

Als klant van 3D Ninja profiteer je het meest, niet alleen staan wij bekend om onze uitgebreide en vakkundige klantenservice, ook hebben wij deze printer op voorraad en leveren wij binnen een dag.Voor deze 3D printer bieden wij ook service contracten aan, klik hier voor meer informatie.


Voor deze 3D printer hebben we voordelige zakelijke lease mogelijkheden, klik hier voor meer informatie.


Specificaties

Technologie:Fused Filament Fabrication (FFF)
Extruder:Single Extruder
Resolutie:20 tot 600 micron
Printsnelheid:tot 24 mm3/s
Temperatuurbereik nozzle:180 tot 260° C
Filament:PLA, ABS, HIPS, PVA, PETG, Woodfill etc.
Filament diameter:2.85 mm
Bouwoppervlak:223 x 223 x 305 mm
Verwarm bed:Ja, 50 tot 100° C
Connectiviteit:USB 2.0 & SD kaart
Software:Cura (Opensource)
Ondersteund OS:Windows, Mac OS & Linux
Garantie:1 Jaar

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs