Tripodmaker Black Edition
Tripodmaker Black Edition
Tripodmaker Black Edition
Tripodmaker Black Edition
Tripodmaker Black Edition
Tripodmaker Black Edition
€3.019,00
Aantal:
+-
Koop nu
iDEAL   PayPal   MasterCard   Visa   American Express   Giropay   Maestro   Bancontact / Mister Cash   SOFORT Banking   Pin


  Gratis advies van 3D printer experts
  Gratis verzending boven de 50 euro
  Grote voorraad & snelle levering

  Bekijk hier onze lease mogelijkheden
  Bekijk hier onze service contracten  

Tripodmaker Black Edition


Met de "Black Edition" van Tripodmaker is het nu mogelijk om groter te printen dan ooit tevoren. Een bouwoppervlak van 30 cm diameter met een hoogte van 45 cm zorgt ervoor dat het bouwvolume omhoog wordt geschroefd naar 32 liter!

gratis verzending vanaf €50,-
Merk
Tripodmaker
Delen

Informatie

Automatische calibratie
Door gebruik te maken van een inductie sensor kan de Black Edition de afstand t.o.v. Het alumium bouwplatform perfect aftasten. De firmware zorgt ervoor dat de printer zichzelf compenseert en de instellingen zo afstelt dat elke print perfect op de buildplate komt. Het afstellen met schroeven of draaiknoppen is hiermee een ding van het verleden.


Hoge resolutie

De resolutie (of laaghoogte) kan bij de Tripodmaker tot 75 micron worden gezet, hiermee kan elke print in hoge nauwkeurigheid worden geprint. Hoe lager de laagdikte, hoe meer lagen er worden geprint en hoe hoger de kwaliteit van uw print zal worden.


Groot bouwvolume

Met een bouwoppervlak van 30 cm diameter en een hoogte van 45 cm zorgen ervoor dat uw verbeelding het enige is wat u nog in de weg zit bij het printen van uw ontwerpen.


Pauzeren en hervatten

Er is niks vervelender dan dat uw print van 4 dagen wordt verstoord door een onverwachte stroomstoring. Met de Tripodmaker black edition kunt u gewoon de machine opnieuw aanzetten en doorgaan waar u was gebleven. Met de “pause & resume” functie kunt u eenvoudig uw filament verwisselen of (wanneer uw print te lang duurt) de machine s'nachts uit zetten om hem de volgende dag te hervatten.


Volledig metalen hot-end

Met geen PEEK of PTFE onderdelen heeft Tripodmaker de betrouwbaarheid en veiligheid van zijn printkoppen vergroot en de kans op een “meltdown” geëlimineerd. De printkop is zo ontworpen dat deze gemakkelijk kan worden onderhouden en is alles met het verwijderen een paar schroeven toegankelijk.


Optionele plexi covers

Om gecontroleerd met ABS te printen raden wij altijd af de printer zo goed mogelijk af te sluiten. Door de covers te gebruiken blijft de warmte beter in de bouwruimte en reduceert u de kans op warping.


Intuitieve PRISMA software

Met PRISMA kunt u nu nog gemakkelijker uw model klaarmaken voor 3D printing. Doordat Tripodmaker speciaal toegewezen servers heeft staan kan iedereen snel en accuraat zijn modellen klaarmaken voor 3D printing en worden alle files in een georganiseerde manier opgeslagen.

Voor meer informatie over PRISMA klikt u hier.

Specificaties

Technologie:FDM (Fused Deposition modeling)
Extruder:Single extruder
Resolutie:75 micron - 300 micron
Printsnelheid:
Temperatuurbereik nozzle:full metal - tot 295°C
Filament:PLA, PETG, HIPS, ABS, PC
Filament diameter:1.75 mm
Bouwoppervlak:Ø 30 cm x 45 cm
Verwarm bed:Ja, tot 95 °C
Connectiviteit:SD Kaart
Software:PRISMA
Ondersteund OS:Windows, Mac OS
Garantie:1 Jaar

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs