Zortrax M300
Zortrax M300
Zortrax M300
Zortrax M300
Zortrax M300
€4.795,00
incl. 21% BTW
Niet op voorraad

Zortrax M300


De meest betrouwbare 3D printer in ons assortiment heeft nu een opvolger. De Zortrax M300 heeft een zeer groot bouwoppervlak en print met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Zortrax gewend bent.

gratis verzending vanaf €50,-
SKU
PRZOR002
Delen

Informatie

Make something BIG.

Na het overweldigende succes van de M200 komt Zortrax in de loop van het najaar van 2016 met de Zortrax M300. Met deze machine neemt Zortrax de formule van betrouwbaarheid en precisie over en hebben zij deze in een machine geplaatst met een bouwoppervlak van 300 x 300 x 300mm (t.o.v. 200 x 200 x 180mm bij de Zortrax M200).


Zortrax is in relatief korte tijd bekend komen te staan als een plug&play 3D printer die wellicht de best afgewerkte prints levert in zijn prijsklasse. Doordat de printer, het filament en de slicer allemaal perfect op elkaar zijn afgesteld komt elke print er perfect uit en hoeft de gebruiker hier bijna niks aan in te stellen.

Bouwvolume

Met de M300 heeft Zortrax haar bouwvolume met meer dan 250% vergroot, waar de Zortrax M200 een bouwvolume had van 7.4 liter heeft de Zortrax M300 27 liter(!) tot zijn beschikking. Hiermee is de machine klaar om zelfs de grootste onderdelen in 1 keer te printen, in de kwaliteit die u van Zortrax gewend bent. 

Betrouwbaarheid

De reden waardoor Zortrax de afgelopen jaren een groot marktaandeel heeft verwerft is door het gemak en betrouwbaarheid van zijn product. Door gebruik te maken van hoogstaande componenten in combinatie met goede aansturing is de Zortrax M300 klaar voor elk 3D model.

Gebruiksgemak

Op het moment dat de M300 uit de doos wordt gehaald rest alleen het calibreren van het printbed met behulp van de semi-automatische calibratieproces en het installeren van het filament. Hierna kunt u direct beginnen met uw eerste testprint of direct aan de slag met uw eigen modellen door gebruikt te maken van de Z-Suite software. 

Z-Suite software

Wellicht de grootste reden waarom Zortrax de kwaliteit en gebruiksvriendelijk haalt waardoor hij bekend is geworden is de Z-suite software van Zortrax. De afgesloten slicer is perfect afgesteld op de machine en weet precies welke instellingen hij per materiaal moet gebruiken. Hierdoor zal elke print perfect worden geprint met (indien nodig) de juiste hoeveelheid support.

Materialen

Zortrax filament

De volgende materialen worden ondersteund door de Zortrax M300:

•   Z-ULTRAT
•   Z-HIPS
•   Z-PETG
•   Z-GLASSDoor de vergroting van het bouwoppervlak van de M300 heeft Zortrax ervoor gekozen om niet met ABS-gebaseerde filamenten te werken. Hierdoor kan Zortrax garanderen dat, zelfs wanneer er gekozen wordt voor een print op het maximale volume, elke print perfect uit de machine komt. 

Wat wordt er geleverd:
 

•   Zortrax M300 3D printer
•   Zortrax M300 Sidepanels
•   Starterkit
•   Z-Suite software
•   1 rol Z-ULTRAT filamentAfmetingen:

Zortrax M300 afmetingen


Heeft u vragen over deze printer?

Neem dan gerust contact met ons op via 074 700 2101, wij helpen u graag verder. 


Wij leveren volledige support en garantie.


Voor deze 3D printer bieden wij ook service contracten aan, klik hier voor meer informatie.


Voor deze 3D printer hebben we voordelige zakelijke lease mogelijkheden, klik hier voor meer informatie.


Specificaties

Technologie:Layer Plastic Deposition (LPD)
Extruder:Single Extruder
Resolutie:90 tot 300 micron
Printsnelheid:-
Temperatuurbereik nozzle:max. 380 °C
Filament:Z-ULTRAT, Z-HIPS, Z-PETG, Z-GLASS
Filament diameter:1.75mm
Bouwoppervlak:300 x 300 x 300 mm
Verwarm bed:Ja, tot 110 °C
Connectiviteit:SD kaart (inbegrepen)
Software:Z-Suite
Ondersteund OS:Windows, Mac OS
Garantie:1 Jaar

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs