Zmorph 2.0 SX
Zmorph 2.0 SX
Zmorph 2.0 SX
Zmorph 2.0 SX
Zmorph 2.0 SX
Zmorph 2.0 SX
Zmorph 2.0 SX
Zmorph 2.0 SX
Zmorph 2.0 SX
€2.895,00
incl. 21% BTW
Niet op voorraad

Zmorph 2.0 SX


Wanneer u op zoek naar een machine die meer kan dan alleen 3D printen dan is de Zmorph 2.0 SX de enige optie. Het volledig modulaire, multifunctionele apparaat is zeer veelzijdig.

Levertijd
gratis verzending vanaf €50,-
Merk
SKU
PRZMO001
Delen

Informatie

De Zmorph 2.0 SX is de nieuwste versie van het Poolse Zmorph. Het apparaat is door zijn slimme samenkomst van hard- en software uiterst betrouwbaar als het om 3D printen gaat. Omdat de printer volledig modulair is opgebouwd kan het grootste gedeelte van de onderdelen gemakkelijk veranderd worden. Zo kan er na het verwijderen van slechts één schroef en een stekker een ander gereedschap in het apparaat worden gemonteerd. Op dit moment zijn er 4 verschillende modules verkrijgbaar en dit zal in de toekomst worden uitgebreid.Een multifunctionele tool
 
De Zmorph 2.0 SX wordt standaard geleverd met een enkele 1.75mm printkop en de CNC PRO. Door het installeren van de CNC module en verwijderen van het standaard bouwoppervlak is het apparaat in staat te CNC-frezen. Mocht een enkele printkopen niet genoeg zijn dan is het mogelijk de dual extruder module te installeren en de Zmorph is een dual extruder printer. Naast CNC-frezen en 3D printen zijn er de laser module en de "Thick Paste Extruder". Met deze laatste is het zelfs mogelijk te experimenten met het printen van voedsel.Voor de volledige productspecificaties kunt u hieronder een pdf downloaden.

 

Tech Specs Zmorph 2.0 SX Basic en Full SetVoor deze 3D printer bieden wij ook service contracten aan, klik hier voor meer informatie.


Voor deze 3D printer hebben we voordelige zakelijke lease mogelijkheden, klik hier voor meer informatie.


Specificaties

Technologie:FFF
Extruder:Single of Dual Extruder
Resolutie:50 - 400 Micron
Printsnelheid:tot 150 mm/s
Temperatuurbereik nozzle:tot 250° C
Filament:PLA, ABS, PETG, FLEX, PVA, WOOD, GLASS etc.
Filament diameter:1.75 mm
Bouwoppervlak:205 x 235 x 165 mm
Verwarm bed:Verwarmd bed tot 120° C
Connectiviteit:SD Kaart, WIFI, USB
Software:Voxelizer software
Ondersteund OS:Windows, OS X
Garantie:1 Jaar

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs