Ultimaker Service Contract 1 jaar
€295,00
incl. 21% BTW
Aantal:
+-
Koop nu
iDEALMasterCardVisaAmerican ExpressGiropayMaestroBancontact / Mister CashSOFORT BankingPin


Gratis advies van 3D printer experts
Gratis verzending boven de 50 euro
Grote voorraad & snelle levering
14 dagen retour- & bedenktijd

Bekijk hier onze lease mogelijkheden
Bekijk hier onze service contracten

Ultimaker Service Contract 1 jaar


Een goede ontzorging wanneer u die het meeste nodig heeft, bekijk hier ons op maat gemaakte service contract voor onze Ultimaker 3D Printers.

gratis verzending vanaf €50,-
SKU
FLULTPP001
Delen

InformatieEen 3D printer is een mechanisch apparaat en moet goed onderhouden worden, zeker wanneer deze intensief gebruikt wordt.
Bij 3D Ninja bent u verzekerd van vakkundige en persoonlijke support op al uw aankopen, ons team is in staat om u te helpen bij al uw vragen. Daarnaast kunnen wij als een van de weinige Europese partijen ook zelf reparaties uitvoeren, dit geldt voor alle 3D printers binnen ons assortiment.

Wilt u er zeker van zijn dat u in geval van technische problemen direct ont zorgt wordt? Dan is een service contract een goede keuze.
We bieden op maat gemaakte service contracten aan voor een groot deel van de 3D printers binnen ons assortiment en dat tegen uiterst betaalbare prijzen.


De voordelen van ons Ultimaker service contract:

-Prioriteitssupport via een dedicated email adres in geval van een defect, op werkdagen ontvangt u binnen slechts enkele uren antwoord van onze technische dienst op uw vraag.

-Gratis pickup via onze koeriersdienst, we komen de printer kosteloos bij u ophalen in geval van een defect.

-Gratis reparatie ongeacht het probleem, dit is met uitzondering van verbruiksonderdelen en inclusief garantie onderdelen.

-Gratis retour na reparatie.

Een service contract zorgt ervoor dat u in 100% van de gevallen eerder weer aan de slag kunt met uw 3D printer, daarnaast is een service contract al kostenbesparend na een gemiddelde van 2 service beurten.

Het Ultimaker service contract heeft een looptijd van 1 jaar, het is mogelijk om een 2de jaar af te sluiten voor slechts 95 euro.Specificaties

Geen specificaties gevonden

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs