Ultimaker 2 GO
Ultimaker 2 GO
Ultimaker 2 GO
Ultimaker 2 GO
Ultimaker 2 GO
Ultimaker 2 GO
Ultimaker 2 GO
€1.445,95
incl. 21% BTW
Aantal:
+-
Koop nu
iDEALMasterCardVisaAmerican ExpressGiropayMaestroBancontact / Mister CashSOFORT BankingPin


Gratis advies van 3D printer experts
Gratis verzending boven de 50 euro
Grote voorraad & snelle levering
14 dagen retour- & bedenktijd

Bekijk hier onze lease mogelijkheden
Bekijk hier onze service contracten

Ultimaker 2 GO


Op zoek naar een compacte, stille en betrouwbare desktop 3D printer? Dan is de Ultimaker 2 Go wellicht de perfecte uitkomst! Klein in oppervlak en groot in mogelijkheden, perfect voor mobiele ontwerpers en beginners in de 3D wereld.

gratis verzending vanaf €50,-
SKU
PRULT003
Delen

Informatie

Waar Ultimaker met hun Ultimaker Original de markt al compleet domineerde, hebben ze met de Ultimaker 2 Go een compacte en draagbare 3D printer op de markt gebracht die ideaal is voor ontwerpers 'on the go'.

In tegenstelling tot de meeste fabrikanten heeft Ultimaker slechts enkele verschillende printers en brengen ze bijna nooit nieuwe modellen uit. 
Hoewel dit in de eerste instantie misschien vreemd lijkt in een markt die enorm in de lift zit, is dit zeker geen onverstandige keuze want kwaliteit en duurzaamheid van hun 3D printers blijft hierdoor namelijk gewaarborgd, iets dat klanten hun in dank afnemen. 

Bouwoppervlak 
Ondanks zijn zeer compacte ontwerp (258 x 250 x 287.5 mm) heb je met de Ultimaker 2 Go beschikking over een bouwoppervlak van 120 x 120 x 115 mm.

Accuraat 
De Ultimaker 2 Go print, net als zijn grote broers, zeer accuraat met een resolutie tot wel 20 micron (0,02 millimeter) en gaat hiermee veel concurrenten voorbij gezien veel 3D printers stoppen bij zo’n 50 micron. 

Filamenten 
Doordat de Ultimaker 2 Go geen heated bed heeft kan je voornamelijk met PLA gebaseerde materialen printen. Dus materialen als Bronzefill, Copperfill etc. zijn geen probleem!

Software 
Bij aankoop van de Ultimaker 2 Go wordt Cura gratis meegeleverd. 
Cura is Ultimaker’s eigen software die het bedrijf open source heeft uitgebracht. 
Cura is een van de betere softwares van dit moment en is bijzonder gebruiksvriendelijk. 
De software is te gebruiken op Windows, Linux en Mac. 
Het uploaden van prints vanaf de computer naar de printer gaat via SD card, dit is overigens ook de meest veilige methode want onderbrekingen tijdens het printen kunnen hiermee niet voorkomen. 

Geluid 
De Ultimaker 2 Go is een printer die bijna geen geluid produceert. Tijdens normale prints zul je alleen de cooling fans hun werk horen doen en is hij perfect om naast je werkplek te hebben staan. Doordat je met PLA print hoef je je ook geen zorgen te maken over schadelijke dampen en is het de definitie van een desktop 3D printer.

Overige informatie 
We kunnen met zekerheid zeggen dat de Ultimaker 2 Go één van de beste en meest betrouwbare 3D printers is van dit moment. 
Installatie is plug and play (automatisch) en de printer is bijzonder duurzaam en gebruiksvriendelijk, zo gebruiksvriendelijk dat niet alleen particulieren en bedrijven vaak voor de Ultimaker kiezen, zelfs basisscholen kunnen ermee overweg. 

Voor wie is deze printer geschikt:
Normaal gesproken geven wij een gerichte doelgroep die het meeste baat heeft bij de desbetreffende printer, iets dat onmogelijk blijkt bij de Ultimaker 2. 
De Ultimaker 2 is dankzij zijn enorme scala aan mogelijkheden en hoge gebruiksvriendelijkheid een printer die geschikt is voor particulieren, basisscholen en designers 'on the go'.
Let echter wel op met jonge kinderen gezien de extruders (printkoppen) erg warm worden. 

Waarom zou je de Ultimaker 2 Go kopen bij 3D Ninja: 
Ultimaker verplicht haar resellers vaste prijzen te hanteren, consumenten betalen hierdoor dezelfde prijs in iedere webshop en winkel. 
Als consument zijnde maakt dit een aankoop makkelijker want hierdoor worden zaken als garantie, levering en klantenservice belangrijker. 

Als klant van 3D Ninja profiteer je het meest, niet alleen staan wij bekend om onze uitgebreide en vakkundige klantenservice, ook hebben wij deze printer op voorraad en leveren wij binnen een dag.

Specificaties

Technologie:FDM
Extruder:Single Extruder
Resolutie:20 tot 200 micron
Printsnelheid:30 tot 300 mm/min
Temperatuurbereik nozzle:180 tot 260° C
Filament:PLA, Copperfill, Brassfill etc.
Filament diameter:2.85 mm
Bouwoppervlak:120 x 120 x 115 mm
Verwarm bed:Nee
Connectiviteit:USB 2.0 & SD kaart
Software:Cura (Opensource)
Ondersteund OS:Windows, Mac OS & Linux
Garantie:1 Jaar

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs