3D Modeling

 

 

 

Nu meer mensen de voordelen en het onbeperkte potentieel van 3D printen ontdekken, willen steeds meer mensen hun ideeën omzetten naar een tastbaar object.
Om dit te realiseren zal uw ontwerp moeten worden ontworpen in een 3D omgeving.
Indien u niet de kennis in huis heeft om een 3D model te ontwerpen geeft onze 3D modeling service u de mogelijkheid om uw concept te realiseren.
Hiervoor hebben wij een 5 stappenplan ontwikkeld waarmee wij deze workflow hebben geöptimaliseerd:

 

Idee
Op basis van uw schets, omschrijving en/of tekeningen analyseren wij de wensen van uw ontwerp.

Gesprek
In het initiale gesprek gaan wij kijken naar uw wensen, toepassingen en/of materiaaleisen om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke ontwerp aan deze wensen kan voldoen.

Schets
Naar aanleiding van het gesprek zal er een voorlopig ontwerp worden gemaakt om ervoor te zorgen dat beide partijen op 1 lijn liggen.

Modeling
Als goedkeuring is gegeven zal het uiteindelijke 3D ontwerp worden ontwikkeld. Doordat wij de mogelijkheid hebben tot meerdere fabricagemethoden kunnen wij garanderen dat het uiteindelijke resultaat precies overeen komt met uw wensen.

Productie
Zodra het 3D ontwerp is voltooid kunnen wij ook het productieproces uitvoeren door gebruik te maken van onze 3D printers. Indien gewenst kunnen wij u ook adviseren in het aanschaffen van een eigen machine zodat u de productie in huis kan uitvoeren.


Wilt u meer informatie of wilt u een prijs opvragen?
Neem contact met ons op via 074-7002101 of info@3dninja.nl