Polymaker Polysher
Polymaker Polysher
Polymaker Polysher
Polymaker Polysher
Polymaker Polysher
Polymaker Polysher
€349,95
incl. 21% BTW
Niet op voorraad

Polymaker Polysher


Met de Polysher is het nabewerken van 3D prints nu nog gemakkelijker.
Door gebruik te maken van het PolySmooth materiaal i.c.m. een gewone alcohol (isopropyl of ethanol) transformeer je elke 3D print binnen 15-30 min. in een showcase model.

gratis verzending vanaf €50,-
SKU
ACPOL001
Delen

Informatie

Let op: de Polysher wordt geleverd zonder PolySmooth!

De Polysher van Polymaker is ontworpen om het nabewerken van 3D prints gemakkelijker te maken en het proces te vereenvoudigen. In combinatie met het PolySmooth materiaal krijgen gebruikers geweldige prints, uitstekende mechanische eigenschappen, en nog belangrijker, "polishability" wanneer blootgesteld aan gewone alcoholen zoals isopropylalcohol of ethanol.

Intuïtief en gemakkelijk in gebruik
Het gebruiken van de Polysher is zo simpel als een knop omdraaien. Zet de timer, zak achterover in je luie stoel en aanschouw hoe de Polysher uw PolySmooth print transformeert in een perfect afgewerkte print:
  • 3D print je model met PolySmooth, net zoals je dat met PLA zou doen; 
  • Plaats de print in de Polysher;
  • Stel de tijd in voor het Polyshen; een normaal onderdeel duurt 20 - 40 minuten, afhankelijk van de grootte van het model en de omgevingstemperatuur; 
  • Zodra de Polysher klaar is zal het platform automatisch omhoog komen om te drogen. 


Het reservoir van de Polysher moet gevuld worden met alcohol. De meest gebruikte soorten zijn: 

  • Isopropyl alcohol (beter bekend als isopropanol) 
  • Ethanol

met concentraties vanaf 70% (90% of hoger is aanbevolen). Hierdoor kan je zelf kiezen welk type alcohol het best te verkrijgen is voor u.  


Ingebouwde beveiliging
De Polysher is ontwikkeld met slimme electronica, luchtdichte afsluitingen en nog meer handige features.


Werking van de Polysher
De kern van de technologie is het materiaal, PolySmooth, dat uitstekende print- & mechanische eigenschappen, en nog belangrijker, "polishability" geeft wanneer het wordt blootgesteld aan gewone alcoholen zoals isopropylalcohol of ethanol. Het polysh-proces houdt in dat een 3D-geprint object van PolySmooth wordt blootgesteld aan een aerosol (een suspensie van druppels van micro-grootte druppels) van alcohol.De aerosol wordt gegenereerd door een zogeheetten vernevelaar, die bestaat uit een dun membraan met honderden kleine (<10 micron) gaten, bevestigd aan een piëzo-elektrische aandrijving. Bij gebruik zal de vernevelaar een fijne aërosol van microgrote druppels alcohol genereren, die vervolgens op het oppervlak van het geprinte model terecht komt en de lagen aan elkaar smelt. Alles komt naadloos en moeiteloos uit de Polysher.

Specificaties

Geen specificaties gevonden

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzending