Polymaker PC-Plus - Wit
Polymaker PC-Plus - Wit
€44,95
incl. 21% BTW
Niet op voorraad

Polymaker PC-Plus - Wit


Polymaker PC-Plus is een polycarbonaat filament specifiek ontworpen voor 3D printers om een perfecte printkwaliteit, uitstekende mechanische kracht en hoge hittebestendigheid te bereiken.

gratis verzending vanaf €50,-
SKU
FLPOL175PCP003
Delen

Informatie

Polycarbonaat is wellicht het meestgebruikte kunststof voor bouwkundige doeleinden in de afgelopen 60 jaar. Met PC-Plus van Polymaker maakt dit veelgebruikte materiaal zijn entree in de wereld van 3D printers.

Let op: Polymaker PC-Plus moet geprint worden op een Buildtak oppervlak voor goede hechting!

Optische helderheid
Polymaker PC-Plus heeft een bijzondere optische helderheid die een geweldige glans aan objecten geeft.

Hittebestendig
PC-Plus van Polymaker levert een hogere hittebestendigheid dan bijna alle andere materialen op de huidige markt van 3D printing. Doordat het temperaturen tot over de 110 graden aan kan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Gemakkelijk in gebruik
De afgelopen jaren was het alleen mogelijk om met polycarbonaat te printen als je in het bezit was van een industrieele FDM printer. Polymaker PC-Plus is een materiaal wat speciaal is ontworpen voor desktop 3D printers. PC-Plus is niet alleen een materiaal wat goede mechanische eigenschappen heeft, het is ook nog eens zeer gemakkelijk in gebruik.

Nabewerking
Polymaker PC-Plus is zeer gemakkelijk na te bewerken. Of je het nu wil schuren om een perfect glad object te krijgen of met een lak wil afwerken om een glas-achtige afwerking te krijgen, met Polymaker PC-Plus is het allemaal mogelijk.

Mechanische kracht
Objecten die met PC-Plus geprint zijn hebben een betere mechanische kracht in vergelijking met ABS of PLA in bijna alle testomstandigheden.

Buildtak bouwoppervlak
PC-Plus moét in combinatie met een Buildtak geprint worden om een perfecte aanhechting te garanderen.Als u meer informatie zoekt over PC-Plus kan u de technische data sheet hier downloaden.

Specificaties

Materiaal:PolyCarbonaat
Kleur:Wit
Gewicht:750 gram
Aanbevolen printtemperatuur:250 - 270 °C
Verwarmd bed noodzakelijk?:Ja, 80 °C i.c.m. Buildtak
Aanbevolen printsnelheid:40 - 90 mm/s

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs