Mass Portal Pharaoh
Mass Portal Pharaoh
Mass Portal Pharaoh
Mass Portal Pharaoh
Mass Portal Pharaoh
Mass Portal Pharaoh
Mass Portal Pharaoh
€3.195,00
incl. 21% BTW
Aantal:
+-
Koop nu
iDEALMasterCardVisaAmerican ExpressGiropayMaestroBancontact / Mister CashSOFORT BankingPin


Gratis advies van 3D printer experts
Gratis verzending boven de 50 euro
Grote voorraad & snelle levering
14 dagen retour- & bedenktijd

Bekijk hier onze lease mogelijkheden
Bekijk hier onze service contracten

Mass Portal Pharaoh


De Mass Portal Pharaoh is een snelle, stille en accurate desktop 3D printer voor op het kantoor, school of thuis. Ontworpen voor dagelijks gebruik maakt de Pharaoh gebruik van automatische calibratie voor hoge kwaliteit prints.

gratis verzending vanaf €50,-
SKU
PRMAS001
Delen

Informatie

Een van onze nieuwste aanwinsten in het najaar van 2015, de Mass Portal Pharaoh, een perfect voorbeeld van de nieuwe generatie desktop 3D printers. Met zijn precisie van 10 micron is deze printer uitermate geschikt voor bedrijfsmatige toepassingen.

De Mass Portal Pharaoh is een snelle, stille en accurate desktop 3D printer perfect voor op kantoor, school of thuis. Doordat hij ontworpen is voor dagelijks gebruik maakt de Pharaoh gebruik van automatische calibratie, hoge kwaliteit printing en is hij geschikt voor een groot scala aan materialen.


Mass Portal Pharaoh ED & XD

De Mass Portal Pharaoh is nu in twee verschillende versies te bestellen. De XD is de nieuwste versie met gebruiskvriendelijk touchscreen. Daarnaast kunnen beide modellen nu met twee extruders worden besteld. De standaard versie heeft geen zijpanelen en verwarmd bouwoppervlak en kan alleen printen met PLA. De Plus versies kunnen met vrijwel alle materialen overweg.


Industrieel ontwerp

Als resultaat van jaren ontwikkeling en verfijning van het desktop 3D printer ontwerp is de Pharaoh wellicht de eerste hoge kwaliteit 3D delta printer op de markt. Ontworpen om er zo goed uit te zien als zijn prints, is de Pharaoh een printer die je tentoon kan stellen in het kantoor van je bedrijf.


Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Mass Portal Pharaoh matched perfect met zijn uiterlijk. Een solide aluminium frame, onderdelen ontworpen en CNC gefabriceerd door Mass Portal en hoge precisie 'linear motion guides'. De Pharaoh is ontworpen om lang mee te gaan zonder concessies op zijn uiterlijk.


Volledige ondersteuning van materialen

Doordat de Pharaoh ontworpen is om volledige ondersteuning aan meerdere materialen te geven, wordt hij verstuurd met voorgeprogammeerde instellingen voor materialen als PLA, ABS en PET. De printer kan ingesteld worden voor bijna alle thermoplastische 1.75mm filamenten dankzij zijn ingebouwde verwarmde bed (tot 110° C), gesloten printkamer, effectieve componentenkoeling, compleet metalen hot-end (tot 300° C) en krachtige extruder.


Hoge kwaliteit

De indrukwekkende kwaliteit van de Pharaoh is te danken aan het ontwerpproces en finetuning van de belangrijkste onderdelen van de printer. Precisiemotoren, heating block met dubbele heaters, en een custom-made filament aandrijfwiel zorgen ervoor dat deze printer met een precisie tot 10 micron (0,01mm!) kan printen.


Snelheid

Door de efficiente koeling en hot-end en het lage vibratieniveau van de delta printer kunnen snelheden worden bereikt die anders niet mogelijk zijn met een traditionele 3D printer.


Desktop 3D printer

Mass Portal heeft de Pharaoh ontworpen voor dagelijks gebruik dankzij een zorgvuldige mix van features en optimalisatie. Hij wordt geleverd in een houten krat wat ook als filament opslag en als printer tafel gebruikt kan worden. Het bouwoppervlak is gemaximaliseerd binnen het compacte ontwerp van de 3D printer en bedraagd 200mm in de hoogte en 200mm in de diameter. Doordat de printer relatief klein en licht (17kg) is, kan de printer met weinig moeite verplaatst worden zonder de calibratie van de aan te tasten.


Compatibiliteit

De Pharao is, door zijn open-source firmware, te gebruiken met allerlei verschillende slicers softwares, zowel commerciële als open-source software. Hij kan bestuurd worden met behulp van een computer of als stand-alone 3D printer met behulp van een SD kaart. De instellingen kunnen in beide gevallen zelfs tijdens het printen worden bijgesteld.


Gebouwd om te printen

De Mass Portal Pharaoh is een kwalitatief hoogstaande 3D printer die met hoge eisen wordt gefabriceerd en is gemaakt met veeleisende gebruikers in het achterhoofd. De 3D printer wordt met de hand in elkaar gezet in de EU en ook de componenten komen groottendeels uit de EU.


Simplify3D inbegrepen

De Pharaoh wordt standaard geleverd met de Simplify3D software. Deze software is momenteel 1 van de meest professionele stukken software beschikbaar voor 3D printers en maakt het printen van hoge kwaliteit object gemakkelijker dan ooit tevoren. Je kan gemakkelijk kiezen uit een grote hoeveelheid voorgeprogrammeerde instellingen en daarna kijken hoe de 3D printer al het werkt doet.
Voor deze 3D printer bieden wij ook service contracten aan, klik hier voor meer informatie.


Voor deze 3D printer hebben we voordelige zakelijke lease mogelijkheden, klik hier voor meer informatie.


Specificaties

Technologie:FFF
Extruder:Single of Dual Extruder
Resolutie:10 tot 600 micron (afhankelijk van nozzle/materiaal)
Printsnelheid:tot 300 mm/s High-Precision mode: tot 160 mm/s
Temperatuurbereik nozzle:tot 300° C
Filament:PLA, ABS, HIPS, Nylon, TPU, TPE, Wood etc.
Filament diameter:1.75
Bouwoppervlak:Diameter: max 20 cm Hoogte: 20 cm
Verwarm bed:Verwarmd bed tot 110° C
Connectiviteit:SD Kaart & USB 2.0
Software:Simplify3D® licentie inbegrepen
Ondersteund OS:Windows, Mac OS
Garantie:1 Jaar

Actie bundels

Pharaoh ED Starterspack + 2de rol filament

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs