Mass Portal Grand Pharaoh
Mass Portal Grand Pharaoh
Mass Portal Grand Pharaoh
Mass Portal Grand Pharaoh
Mass Portal Grand Pharaoh
Mass Portal Grand Pharaoh
€8.395,00
incl. 21% BTW
Aantal:
+-
Koop nu
iDEALMasterCardVisaAmerican ExpressGiropayMaestroBancontact / Mister CashSOFORT BankingPin


Gratis advies van 3D printer experts
Gratis verzending boven de 50 euro
Grote voorraad & snelle levering
14 dagen retour- & bedenktijd

Bekijk hier onze lease mogelijkheden
Bekijk hier onze service contracten

Mass Portal Grand Pharaoh


De Mass Portal Grand Pharaoh is een nieuwe grote, snelle, stille en accurate desktop 3D printer voor op het kantoor, school of thuis. Door het touchscreen nog gebruiksvriendelijker en ontworpen voor dagelijks gebruik.

gratis verzending vanaf €50,-
SKU
PRMAS012
Delen

Informatie

De Mass Portal Grand Pharaoh is de grote broer van de succesvolle Mass Portal Pharaoh ED. Met zijn hoge precisie en grote bouwvolume is deze printer uitermate geschikt voor bedrijfsmatige toepassingen.

De Mass Portal Grand Pharaoh is een snelle, stille en accurate desktop 3D printer perfect voor bedrijven die grote prints willen maken met zeer hoge precisie. Doordat hij ontworpen is voor dagelijks gebruik maakt de Grand Pharaoh gebruik van automatische calibratie, hoge kwaliteit printing en is hij geschikt voor een groot scala aan materialen.


Grand Pharaoh ED & XD

De Mass Portal Grand Pharaoh is verkrijgbaar in de ED & XD versie. Bij de nieuwe XD versie zit er er een gemakkelijk bedienbaar touchscreen in de printer. De printers zijn met één, twee of zelf drie extruders te betellen. De standaard versie heeft geen zijpanelen en verwarmd bouwoppervlak en kan alleen printen met PLA. De Plus versies kunnen met vrijwel alle materialen overweg.


Industrieel ontwerp

Als resultaat van jaren ontwikkeling en verfijning van het desktop 3D printer ontwerp is de Grand Pharaoh wellicht de eerste hoge kwaliteit 3D delta printer op de markt. Ontworpen om er zo goed uit te zien als zijn prints, is de Grand Pharaoh een printer die je tentoon kan stellen in het kantoor van je bedrijf.


Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Mass Portal Grand Pharaoh matched perfect met zijn uiterlijk. Een solide aluminium frame, onderdelen ontworpen en CNC gefabriceerd door Mass Portal en hoge precisie 'linear motion guides'. De Grand Pharaoh is ontworpen om lang mee te gaan zonder concessies op zijn uiterlijk.


Volledige ondersteuning van materialen

Doordat de Grand Pharaoh ontworpen is om volledige ondersteuning aan meerdere materialen te geven, wordt hij verstuurd met voorgeprogammeerde instellingen voor materialen als PLA, ABS en PET. De printer kan ingesteld worden voor bijna alle thermoplastische 1.75mm filamenten dankzij zijn ingebouwde verwarmde bed (tot 110° C), gesloten printkamer, effectieve componentenkoeling, compleet metalen hot-end (tot 300° C) en krachtige extruder.


Hoge kwaliteit

De indrukwekkende kwaliteit van de Grand Pharaoh is te danken aan het ontwerpproces en finetuning van de belangrijkste onderdelen van de printer. Precisiemotoren, heating block met dubbele heaters, en een custom-made filament aandrijfwiel zorgen ervoor dat deze printer met een precisie tot 10 micron (0,01mm!) kan printen.


Snelheid

Door de efficiente koeling en hot-end en het lage vibratieniveau van de delta printer kunnen snelheden worden bereikt die anders niet mogelijk zijn met een traditionele 3D printer.


Compatibiliteit

De Grand Pharaoh is, door zijn open-source firmware, te gebruiken met allerlei verschillende slicers softwares, zowel commerciële als open-source software. Hij kan bestuurd worden met behulp van een computer of als stand-alone 3D printer met behulp van een SD kaart. De instellingen kunnen in beide gevallen zelfs tijdens het printen worden bijgesteld.


Gebouwd om te printen

De Mass Portal Grand Pharaoh is een kwalitatief hoogstaande 3D printer die met hoge eisen wordt gefabriceerd en is gemaakt met veeleisende gebruikers in het achterhoofd. De 3D printer wordt met de hand in elkaar gezet in de EU en ook de componenten komen grotendeels uit de EU.


Simplify3D inbegrepen

De Mass Portal Grand Pharaoh wordt standaard geleverd met de Simplify3D software. Deze software is momenteel 1 van de meest professionele stukken software beschikbaar voor 3D printers en maakt het printen van hoge kwaliteit object gemakkelijker dan ooit tevoren. Je kan gemakkelijk kiezen uit een grote hoeveelheid voorgeprogrammeerde instellingen en daarna kijken hoe de 3D printer al het werkt doet.
Voor deze 3D printer bieden wij ook service contracten aan, klik hier voor meer informatie.


Voor deze 3D printer hebben we voordelige zakelijke lease mogelijkheden, klik hier voor meer informatie.


Specificaties

Technologie:FFF
Extruder:Single, Dual of Triple Extruder
Resolutie:10 tot 600 micron (afhankelijk van nozzle/materiaal)
Printsnelheid:tot 300 mm/s High-Precision mode: tot 160 mm/s
Temperatuurbereik nozzle:tot 300° C
Filament:PLA, ABS, HIPS, Nylon, TPU, TPE, Wood etc.
Filament diameter:1.75
Bouwoppervlak:Diameter: max 35 cm Hoogte: 35 cm
Verwarm bed:Verwarmd bed tot 120° C
Connectiviteit:SD Kaart & USB 2.0
Software:Simplify3D® licentie inbegrepen
Ondersteund OS:Windows, Mac OS
Garantie:1 Jaar

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs