dddrop leader TWIN
dddrop leader TWIN
dddrop leader TWIN
dddrop leader TWIN
€4.795,00
incl. 21% BTW
Niet op voorraad

dddrop leader TWIN


De dddrop leader Twin 3D-PRINTER is een prachtig apparaat met een enorm printformaat en een focus op functionaliteit. De dddrop leader is de opvolger van de dddrop recon.

gratis verzending vanaf €50,-
Merk
SKU
PRDDD001
Delen

Informatie

De dddrop leader Twin 3D-PRINTER is een prachtig apparaat met een enorm printformaat en focus op functionaliteit. De dddrop leader is de opvolger van de dddrop recon. De printersoftware Slic3r wordt meegeleverd en werkt binnen enkele minuten op uw computer, inclusief ddrop Leader instellingen. Het is heel eenvoudig om uw 3D modellen van een willekeurig tekenpakket omzetten in een 3D printmodel. Het is ook mogelijk om 3D modellen van het internet te downloaden, om vervolgens uit te printen. Het verwarmde printbed en de bijgeleverde cleaner zorgen voor een perfecte hechting en het bespaart u tijd.  De bijgeleverde 0.4mm nozzle is speciaal ontworpen om niet verstopt te raken en levert onder alle omstandigheden een perfecte extrusie. Overigens is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere maten nozzles te krijgen. De actieve koeling van de printlaag biedt de mogelijk om zeer complexe modellen en volledig horizontale overhangen perfect te printen. De extra printkop is optioneel, daarmee kunt u met support filament de meest complexe en dunwandige producten perfect printen. Dit is een perfecte printer waarmee u  ABS en PLA kan printen en zowel grote als kleine modellen kunt printen. Wanneer u zoekt naar een 3D printer met deze eigenschappen,  dan is de dddrop leader een uitermate geschikt model voor u!

Dubbele printkop

Dankzij de twee printkoppen met elk een eigen aansturing, is het mogelijk om met twee verschillende kleuren of met verschillende materialen te printen. Ook kunnen er complexe samenstellingen worden geprint met in wateroplosbaar supportmateriaal Hips of PVA.


Voor deze 3D printer bieden wij ook service contracten aan, klik hier voor meer informatie.


Voor deze 3D printer hebben we voordelige zakelijke lease mogelijkheden, klik hier voor meer informatie.


Specificaties

Technologie:
Extruder:Dubbele Extruders
Resolutie:
Printsnelheid:Max 150mm/s
Temperatuurbereik nozzle:
Filament:PLA, ABS, PVA, HIPS
Filament diameter:
Bouwoppervlak:
Verwarm bed:ja, tot 130 graden
Connectiviteit:SD kaart inbegrepen
Software:
Ondersteund OS:Windows, Mac OS
Garantie:1 Jaar

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs