CraftUnique CraftBot 2
CraftUnique CraftBot 2
CraftUnique CraftBot 2
CraftUnique CraftBot 2
CraftUnique CraftBot 2
CraftUnique CraftBot 2
CraftUnique CraftBot 2
CraftUnique CraftBot 2
CraftUnique CraftBot 2
CraftUnique CraftBot 2
€1.369,00
incl. 21% BTW
Aantal:
+-
Koop nu
iDEALMasterCardVisaAmerican ExpressGiropayMaestroBancontact / Mister CashSOFORT BankingPin


Gratis advies van 3D printer experts
Gratis verzending boven de 50 euro
Grote voorraad & snelle levering
14 dagen retour- & bedenktijd

Bekijk hier onze lease mogelijkheden
Bekijk hier onze service contracten

CraftUnique CraftBot 2


Maak kennis met de nieuwe CraftBot 2. Door zijn gebruikersgemak, degelijke bouwkwaliteit, betaalbaarheid en vele mogelijkheden ideaal voor iedereen.

gratis verzending vanaf €50,-
SKU
PRCRA002
Delen

Informatie

Maak kennis met de nieuwe CraftBot 2. Net als veel 3D printers heeft dit apparaat zijn weg naar de markt gevonden via crowd-funding. Met zijn gebruikersgemak, degelijke bouwkwaliteit, betaalbaarheid en vele mogelijkheden een ideale 3d printer voor iedereen en vanaf nu te koop in Nederland.

Nieuwe generatie
3D printen was tot voor kort nog best wel lastig onder de knie te krijgen en lang niet alle modellen kwamen direct goed uit het apparaat. We zien in 2015 meer en meer apparaten die steeds gebruiksvriendelijker worden, steeds meer mogelijkheden bieden en steeds betaalbaarder worden. Daar is deze CraftBot Plus zeker een mooi voorbeeld van.

Gemakkelijke bediening
De CraftBot heeft een touchscreen paneel, waarmee de printer zeer gemakkelijk te bedienen is. Ook het laden van het filament kan worden bestuurd via touchscreen en is zeer eenvoudig. De printer heeft daarnaast tal van standaard instellingen voor materialen, zodat u gewoon het soort materiaal kunt kiezen waar u mee wilt gaan printen en de printer stelt de juiste instellingen automatisch in. Na het printen kunt u het bouwplatform losmaken om eenvoudig uw model te verwijderen.

Vele mogelijkheden
De CraftBot heeft een "Direct Drive" extruder en daarnaast een behoorlijk groot verwarmd bouwoppervlak. Hierdoor is de printer niet supersnel, maar kan deze wel met zeer veel materialen overweg en dat geeft dus veel mogelijkheden. De printer kan printen met: ABS, PLA, HIPS, PETG, Nylon, Flexibel filament, LayWood, Laybrick en meer.

Innovatieve software

CraftBot wordt standaard geleverd met CraftWare slicer software. Deze software is eenvoudig in gebruik, maar biedt toch veel mogelijkheden voor de meer ervaren gebruiker.

 


CraftBot 2

De CraftBot 2 is een upgrade van de Craftbot. Wat betreft het uiterlijk van de printer is er weinig veranderd. Door het toevoegen van een nieuw moederbord, waardoor de printer nu met 24 volt overweg kan, kan het verwarmde bouwoppervlak nu tot 110 graden verwarmd worden. Daarnaast zitten er op het moederbord aansluitingen voor een dubbele extruder. Met de Craftbot 2 is het nu mogelijk via WiFi verbinding te maken met de printer om zo nog makkelijker uw prints naar uw printer te versturen.


Voor wie is de CraftBot 2 geschikt:
De CraftBot 2 3D printer is zeer geschikt voor mensen die kennis willen maken met 3D printen en die met alle mogelijkheden van deze nieuwe techniek willen experimenteren. Door zijn gebruiksvriendelijke bediening en eenvoudige software een ideaal apparaat voor iedereen.

De CraftBot 2 raden we aan voor scholen, bedrijven, hobbyisten en anderen die in aanraking willen komen met 3D printing.


Heb je vragen over deze printer?
Neem dan gerust contact met ons op via 074 700 2101, we helpen je graag verder.
Wij leveren volledige garantie en support.

Specificaties

Technologie:Fused Filament Fabrication (FFF)
Extruder:Single Extruder
Resolutie:100 tot 300 micron
Printsnelheid:50 tot 200 mm/s
Temperatuurbereik nozzle:180 tot 260° C
Filament:ABS, PLA, HIPS, PETG, Nylon, Flex, LayWood, Laybrick en meer...
Filament diameter:1.75mm
Bouwoppervlak:250 x 200 x 200 mm
Verwarm bed:Ja, 50 tot 100° C
Connectiviteit:WiFi & USB 2.0
Software:CraftWare
Ondersteund OS:Windows, Mac OS
Garantie:1 Jaar

Actie bundels

Craftbot Plus Starterspack
Craftbot Plus Starterspack + 2de rol filament

Waarom kiezen voor 3DNINJA?


Hulp en advies van 3D printer experts


Veilige en verzekerde verzendingUitmuntende garantievoorwaarden


Eigen team van gekwalificeerde monteurs