Bent u opzoek naar een 3D printer? Dan kan 3D Ninja® u helpen bij uw keuze. Als expert op het gebied van 3D printing hebben wij besloten onze kennis en ervaring te delen, zodat ook mensen die minder bekend zijn met 3d printen daarvan kunnen profiteren. Zo helpen wij in uw zoektocht naar een geschikt model.

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met een van onze 3D printer experts. We helpen u vrijblijvend verder.

3D printer kopen? Een weldoordachte keuze

Een 3D printer kopen kan voor veel vragen en onzekerheden zorgen, 3D printen is immers een techniek die voor enkele jaren geleden nog erg ongrijpbaar was en het aanbod van kwalitatieve en betaalbare 3D printers was erg beperkt.

De laatste jaren is hier verandering in gekomen. 3D printers zijn uitgegroeid tot volwaardige eindproducten en de printkwaliteit is flink verbeterd. Waar een beetje 3D printer tot zo’n 4 jaar geleden meer dan 15.000 euro kostte, zijn er nu al modellen verkrijgbaar onder de 2000 euro die een professionele, industriële kwaliteit kunnen leveren.

Een desktop 3D printer is hierdoor een erg interessant apparaat geworden, niet alleen voor bedrijven en instellingen maar ook voor consumenten.

Geen webshop

Bij 3D Ninja® bent u verzekerd van expertise. Iedere model dat we opnemen is eerst uitgebreid getest in de praktijk. Ook hebben we ieder model zelf in bedrijf, in onderhoud of in de test aanwezig in onze workshop in Delft.
Mocht u in de toekomst problemen ervaren dan kunt u onze technische dienst er zelfs even naar laten kijken, om zo uw 3D printer weer goed in bedrijf te kunnen nemen.

3D ninja verkoopt zelf geen printers, maar we kunnen u wel de juiste weg wijzen.

Waar op te letten bij de aankoop van een 3D printer:

Wanneer u een 3D printer wilt kopen zijn er een aantal dingen van belang. Allereerst is het belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben. Waar wilt u de 3D printer voor gaan gebruiken? Hoe groot moet het bouwoppervlak van de 3D printer zijn? Wilt u met meerdere kleuren of filamenten tegelijkertijd kunnen printen? Wilt u onbeperkte vrijheid hebben wat betreft filament of is een afgesloten systeem ook voldoende? Ook het budget is van belang, hoeveel mag de 3D printer kosten en hoeveel mag de print per kubieke centimeter kosten?

Al met al heeft de aankoop van een 3D printer nog wel wat voeten in de aarde en dit is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom een 3D printer het best een 3D printer expert kan worden aangekocht. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan en weet u zeker dat u de juiste aanschaf heeft gedaan.

Uitgebreide garantie voorwaarden

Hoe bereikbaar is de support, hoe soepel wordt met garantiegevallen omgegaan, hoe lang duurt het voor spareparts arriveren. Al onze ervaring hierin wegen we mee.

Vragen over 3D printen

Heeft u een vraag of kunt u een product niet op onze website vinden? Neem dan gerust contact op met een van onze 3D printer experts. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.